Serier du burde se!

I det siste har jeg vært helt hekta på å se på tv-serier! Kan sitte flere timer framfor dataskjermen å følge med, i mens jeg glemmer av alt av lekser og prøver. Nå som det er juleferie kan jeg begynne å se så mye jeg vil uten å tenke på skole! Her er de jeg liker best:

1. Once upon a time

Tumblr_mc2rjypkph1qf400go1_500_large

2. The vampire diaries
lose yourself 2night


3. Pretty little liars
Pretty, pretty, please

Hvilke tv-serier liker du?

------------------------------------------------------------------------------

Ønsker du å få rabatter på nett ? Klikk her og registrer deg for mange gode tilbud!

Julebord

Da skal jeg straks avgårde på julebord! Dette er et av høydepunktene i julen og det har blitt en tradisjon i familien vår. Vi bruker å samles på et hotell i byen, spise god julemat og rett og slett ha det gøy!

Jeg er veldig lei kjolen jeg har og hadde tenkt å kjøpe meg en ny! Fant noen fine på nelly, her er noen av de:


600888-0026_3_large    600651-0046_1_large

396399-0046_1_large     Image4xl_large

Hvilken kjole likte du best? Har du vært på julebord?

------------------------------------------------------------------------------

Ønsker du å få rabatter på nett ? Klikk her og registrer deg for mange gode tilbud!

 

5 apps alle jenter burde ha!

Som alle vet er det mulig å laste ned forskjellige apper på telefonene. Det er utrolig mye forskjellig å velge i mellom og noen er mer nyttig en andre. Her har jeg tatt ut 5 eksempler på gode apper jeg har på iPhonen min :

 

1. Instagram. En herlig side der du kan legge ut bilder2. Period tracker. Viser deg når du får perioden, denne er altså helt genial!3. Bikbok. For alle bikbokfans som er ute etter tilbud


4. We heart it. Inspirerende bilder av alt og ingenting!5. Easy abs free. Viser forskjellige treningsformer 

Har du noen av disse appene? Hvilken er din favoritt app?

Lite tips mot kviser!

Du vet de kvisene som er røde og veldig vonde å ta på? De skal du være veldig forsiktig med å klemme på for de kan føre til arr! Det er en slags betennelse som sitter dypt i huden. Det finnes ingen triks som kan få de til å forsvinne på 1-2-3, men dette trikse skal få de til å gå bort fortere!

Trikset er så enkelt som å fryse litt vann slik at du får isbiter. Disse isbitene skal du holde inntil huden der kvisen er for å kjøle den ned. Gjør dette i 5 minutter. Hvis du synes det blir for kaldt, pakk isbiten inn i et lommetørkle. Dette kan du gjente så mange ganger du vil om dagen.Hva synes du om tipset? Er du plaget med kviser?

Hva har du i vesken?

Veske er svært praktisk å ha når man er ute på byen. Man kan bevare mange smarte og nødvendige ting i den som man kan kommme til å få bruk for senere. Her er da det jeg pleier å ha gjemt i vesken min:

 

1. Mobilen min! Det aller viktigste for meg. Mobilen er noe jeg bruker nesten hele tiden og jeg føler meg rett og slett "naken" uten den.

 

2. Lommeboken min. Er også selvfølgelig et must!

 

3. Eos. I tilfelle tørre lepper!

 

4. Lipsyl. Er alltid grei å ha med seg

 

5.Høretelefoner. Slik at jeg kan høre på musikk mens jeg tar bussen!

 

6. Solbriller. Noe jeg bruker å ha med meg på sommeren. Pleier alltid å få så vondt i hode hvis jeg er for lenge ute i solen.Hva pleier du å ha i vesken din?

say goodbye to august, and..Hva skal dere gjøre i september?

Converse - like or dislike?

Har sett utrolig mange med like sko i det siste. Disse skoene er da selvfølgelig converse, som er utrolig stilige og populære for tiden. Ville høre hva dere synes om disse skoene. Like or dislike?

5 favoritt youtube brukere

Mange legger ut videoer på youtube der de enten synger sine egne sanger eller gjør covers av andre populære sanger. Noen av dem er faktisk veldig gode å fortjener mer oppmerksomhet. Jeg liker å høre på disse youtube brukerne, og jeg synes til og med noen covers er bedre enn orginalen! Her er de brukerne jeg hører mest på:

1. Christina Grimmie

 

2. Sam Tsui

 

3. Tiffany Alvord

 

4. Maddi Jane

 

5. Megan Nicole

 

Hvem er din favoritt?

Rosebudd - like or dislike?

Tilbake fra liten pause!

Hei alle sammen! Nå begynner det å bli ei god stund siden sist jeg blogget. Selv om det er sommerferie har jeg hatt det utrolig travelt med forskjellige ting og tang. Jeg går jo på fotball og håndball, og har hatt to ganske store turneringer i det siste! Med fotballen kom vi på 2.plass,  mens på håndball kom vi på 1.plass i skandinavias nest største turnering! Noe jeg vil si er ganske sykt!!!

Jeg skal prøve å blogge regelmessig, men allerede om 1-2 uker skal jeg til Norway cup, så da blir jeg vel borte ei liten stund da også. Men jeg skal vise dere innkjøp og slikt jeg har kjøpt mens jeg har vært på turneringene og også vise mere outfits.

      


Hva har dere gjort i sommer ?

Tilbake igjen

Lenge siden sist! Har hatt det så travelt i det siste, alt har rett og slett bare hvert surr! Først masse eksamener, så hadde jeg en viktig fotballturnering! Vi endte forresten 2. Plass i den, og det er faktisk en ganske stor turnering så vi er veldig fornøyd!

Jeg har også mistet litt av motivasjonen til å blogge.. Håper at de få leserne jeg har kan kommentere litt og komme med noen forslag til hva jeg kan blogge om. Det hadde vært fint!Hva vil du jeg skal blogge om ?:)

Teenager Posts

Hei alle sammen! I dag skulle vi egentlig få vite hva vi kommer opp til i muntlig, men jeg ble desverre ikke valgt. Blir heller valgt i morgen, og fagene som er igjen er matte og RLE, så jeg blir fornøyd uansett!

Har egentlig ikke så mye å blogge om i dag, så tenkte å slenge med noen gode teenage posts. Jeg rett å slett elsker siden og det er masse ting der jeg føler eller gjør!

Kjenner du deg igjen i noen?

Hekling

Da jeg var mindre var jeg veldig opptatt med å hekle. Heklet bare hårband og slike enkle ting. Men for ikke lenge siden søkte jeg på hekling på google å det poppet opp masse inspirasjon! Mange synes at hekling virker litt gammeldags, men egentlig er det utrolig mye kult det går ann å lage! Bare se på disse kule eksemplene :

 

    Hva synes du? Hekler du?

4 steder å ha smykkene sine!

Det finnes mange fine smykker, armbånd og øredobber. Ofte blir de gjemt vekk i kjedelige bokser eller smykkeskrin. Hvorfor ikke vise fram smykkesamlingen? Her er 4 tips på hvordan man kan gjøre det!

1. Kjøpe en smykkehenger ;

// auroramohn

2. Kjøpe et smykkestativ :


3. Kjøpe et annet smykkestativ

4. Lage din egen smykkehenger!

// linatufto


Hva synes du om tipsene? Har du noen av disse?

Isadora bronzing powder

Hei alle sammen! Har vært borte store deler av helgen å har rett og slett ikke hatt tid til å blogge! Har vært å spilt fotball, noe som desverre ikke gikk så bra... Når jeg kom hjem hadde mamma overasket meg med et nytt solpudder fra Isadora! Det var på tilbud slik at det fulgte med en kropp/ansikt - børste på kjøpet. Børsten er hvertfall utrolig deilig, men har ikke fått tid til å teste pudderet.


                     
Har du prøvd dette pudderet? Skal jeg ta en anbefaling senere?

Justin Bieber

Okei.. Jeg vet at det har vært mye snakk om Justin Bieber i det siste, siden han har vært i Norge og hatt konsert og slikt. Men det er jo nesten umulig å ikke bli sjarmert av han, se nå bare på disse bildene av han :

 

  


Hva synes dere om han? Er dere lei oppstyret rundt han?

Hair

Fant et bilde med mange forskjellige hårfrisyrer. Jeg synes det var utrolig mange flotte frisyrer, og jeg blir veldig inspirert!

 Hvilken likte du best?

iPhone deksler

Jeg har lenge lengtet etter nye deksler til iPhonen min, men har hatt problemer med å finne noen jeg virkelig liker. Fikk et tips om å dra innom Ebay sine sider. Der fant jeg noen supersøte deksler som jeg tenker å bestille. I tillegg til at de er fine å se på, er de også veldig billige!!

Her er 3 jeg kunne tenke meg;

1.  

2.  

3.  

Hva synes du? Hvilket likte du best?

InspirasjonHva synes dere?

Mobilblogg: På kafé

Livet er herlig! En skoledag igjen, ferdig med julegavene, 6 på framlegget og en super tacobaguette!!

Er det noen som er enig? Hva synes dere om tacobaguetter?

Mobilblogg: lykken er

...brownies!

Ny blogg :)

Hei alle sammen! Nå har jeg nettopp oppretten en ny blogg. Jeg har hatt en blogg før og har valgt nå å forsette med en ny blogg. Håper så mange som mulig vil følge med bloggen min. Akkurat nå tenkte jeg at jeg skulle begynne å lage nytt design, så det blir spennende å se hvordan det blir. Kom gjerne med forslag ! :)

 

-iloveeeit

Velkommen til min blogg!

Følg min blogg med bloglovin

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 

bloglovin


Bloggen ble laget: 11.Desember 2011
Kommer senere

Legg meg til som venn
Få flere lesere
Følg bloggen min

Forside
arkiv


Desember 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
Desember 2011

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Design
Diverse
Hverdag
Inspirasjon
like or dislike
Meninger
Sponset
Tips og triks
Trening

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

inspirasjonLauren Conrad


Troian Bellisario


Sasha Pieterse


Lucy Hale


Shay Mitchell


Ashley Benson


Megan Fox


Tone Damli Aaberge


Emma Watson


Rihanna


Sophia Bush


Nathalie Portman


Selena Gomez


Keira Knightley

Norske blogger
bloglovin


hits