17. Mai

Ville bare si gratulerer med dagen Norge og ønske alle en fin dag !!   

Gjort i dag ?

Remember that..

there will always be a lie in believe

          an over in lover

                    an end in friend

                              an us in trust

                                        and an if in life
Tilbake

Hei til de få som er innom bloggen min nå! Som dere sikkert har sett har jeg hatt en ganske lang pause. Trengte å lade batteriene mine, alt er egentlig bare stress her. Får vite hva jeg kommer opp i eksamen i morgen (woho...) Alt skal sitte, alt skal være bra, man skal være god i alt, alt skal rett og slett bare være helt perfekt hele tiden. Kanskje setter man for høye krav til seg selv, men greia er; jeg liker ikke å mislykkes. Hvem gjør vel det? Men tilbake til bloggen, her skal det komme tips om skjønnhet og kropp også en del inspirasjon og motivasjon til dere og megselv!Noen bloggønsker? :)

Vil ha!

Moroccanoil virker som et helt fantastisk produkt! Det er faktisk en ting jeg glemte å ønske meg til jul i år, og jeg ville gjerne sitte med en slik flaske i hånda nå! Får heller se om jeg kjøper en slik til meg selv.
Flere som vil ha produkter fra Maroccanoil? Har du prøvd det?

Ting som skjer i julen

Man vet at det er jul når:


Gatene er pyntet med nydelig lys!Pepperkakehuset står klar til å knuses!Juletreet er pyntet med glitter og lys


Våkner opp med en strømpe full av godteri!


Ser den samme julefilmen som man så året før!Kjenner lukten og smaken av julemat!Er klar til å kaste seg over gavene med navnet sitt på!


Noen som er enig? God jul til dere alle!

Hvilken kjole?Hvilken likte du best? Husk spørsmålsrunden!

Liten spørsmålsrunde!

Hei alle sammen! Tenkte å kanskje ha en liten spørsmålsrunde nå, siden bloggen er ganske ny slik at dere kan spørre om ting dere lurer på angående den eller meg. Håper det kommer en del spørsmål inn, slik at jeg kanskje kan ha det flere ganger :) Avsluttes 25.Desember

Noe du lurer på?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Også har jeg blitt vurdert for første gang >HER< . Tusen takk ! Også vil jeg takke dere, siden dere er så flinke å kommentere innleggene mine! :)

Black Swan

God morgen alle sammen! I dag er jeg også så heldig å ha juleferie så jeg tenkte kanskje å se en film nå. Tenkte da å kanskje få se Black Swan. Har hørt mange tanker og meninger rundt filmen, så er forstsatt litt usikker på om jeg skal se den nå.

Selv tror jeg at filmen skal være veldig bra. Natalie Portman er en av favorittskuespillere så hovedrollen tror jeg holder godt nivå. Men handlingen er jeg veldig spent på. Mange sier at filmen er helt syk, mens andre sier at de ikke skjønte noen ting.

Hva synes du om filmen? Har du sett/tenkt å se filmen?

Innkjøp - Muffin smykkeskrin


Fant denne på kremmerhuset i dag. Har ønsket meg en slik ganske lenge også var de på tilbud i dag! Så da bestemte jeg meg for å kjøpe den, slik at jeg kan ha smykker og øredobber i den! Utrolig søt å se på!
Hva synes du ?

4 Advent

Om dere ikke har fått det med dere, så er det 4 advent i dag. Jeg synes at tiden bare flyr av gårde og føler meg nesten hjelpesløs siden jeg ikke kan stoppe tiden. Jeg er ikke klar for jul ennå, eier ikke et snev av julefølelse. Ikke tro at jeg ikke har lett etter julefølelsen, for det har jeg. Men heldigvis har jeg 6 dager igjen for å finne den :)Jeg vil også spørre om noen vil følge bloggen min? Det hadde jeg virkelig satt pris på! Bare trykk på den knappen under. Og hvis du vil at jeg skal følge deg tilbake kommenter under :-)

bloglovin


Følger du bloggen min? Har du julestemning?

Happiness

Designet begynner sakte men sikkert å komme seg. Er en stund siden jeg har blogget, kommer ikke til å blogge de dagene jeg har det travelt eller mangler inspirasjon. Også lurer jeg på en liten ting;  Hva liker dere å lese om i en blogg?

Ellers så har vi fått tilbake alle tentamene våre og har så og si juleferie. Herlig!

 

bloglovin


Bloggen ble laget: 11.Desember 2011
Kommer senere

Legg meg til som venn
Få flere lesere
Følg bloggen min

Forside
arkiv


Juni 2012
Mai 2012
Desember 2011

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Design
Diverse
Hverdag
Inspirasjon
Meninger
Tips og triks
Trening

lenker

Klikk på bildet for gratis sminke :) Klikk på bildet for gratis gavekort :)
blogg.no Klikk på bildet for gratis sminke :) Klikk på bildet for gratis gavekort :)
Få din egen blogg!

inspirasjonLauren Conrad


Troian Bellisario


Sasha Pieterse


Lucy Hale


Shay Mitchell


Ashley Benson


Megan Fox


Tone Damli Aaberge


Emma Watson


Rihanna


Sophia Bush


Nathalie Portman


Selena Gomez


Keira Knightley

Norske blogger
bloglovin


hits