Juletid

Nå begynner det å bli veldig lenge siden jeg har blogget. Grunnene er skole og trening. Overgangen fra ungdomsskole til videregående har vært ganske tøff, så derfor har jeg måtte fokusert på leksene. Men jeg skal prøve å komme litt smått tilbake, i hvertfall nå i juletiden.

       


Hva har dere gjort i det siste?

------------------------------------------------------------------------------

Ønsker du å få rabatter på nett ? Klikk her og registrer deg for mange gode tilbud!

Once in a lifetime..

"En historisk skygge legger seg over Norge og store deler av jorda i natt, når Venus legger seg på en direkte linje mellom sola og oss. Begivenheten har vært så sjelden og viktig, at tidligere tiders astronomer risikerte livet for å få se.

Her i Norge kommer Venus først i kontakt med sola rundt fem minutter over midnatt, og bruker nesten sju timer på å snike seg over solskiven. Hele ferden er imidlertid bare synlig fra Nord-Norge, hvor det er midnattssol. Folk lenger sør må pent vente til soloppgang"
- Fra dagbladet

Jeg tenkte at jeg skulle få med meg dette, siden det er noe man bare får se en gang i løpet av livet. Vi fikk i tillegg noen briller på skolen som vi kunne bruke for å se det. Tenkte ikke akkurat å se alt, men kanskje noen minutter.
Skal du se dette ?

Summertime

Endelig begynner solen og sommeren å vise seg smått i nordnorge! Utrolig deilig med sol og varme dager, og det begynte å bli på tide! Vi er jo tross alt i Juni, burde ikke solen egentlig vise seg hver dag?

I dag på skolen fikk vi vite at skolen min ikke kommer til å gå i streik. Snakk om å være uheldig for alle andre skolene i kommunen vår går i streik. Ble utrolig lei meg når jeg fikk høre det, da slipper jeg vel ikke muntlig eksamen likevel. Typpisk min flaks..

 Er det sol hos dere? Er lærene deres i streik?

Elf - Eyes lips face

E.L.F (eyes lips face) er et sminkemerke som blir brukt rundt om i verden. Det som er så spesielt med e.l.f er at produktene er kjempebillige! Det koster rundt 15 kroner for sminke! Merket har også god sminke, altså ikke noe juks. Desuten er det flere kjendiser som bruker produktene


Dette er da produktene mine!Tenkte kanskje å anbefale noen av produktene hvis noen av dere lesere vil det. Men da må dere bare si ifra! :)

Har du prøvd elf sminke? Hva synes du?

Pepperkakebaking

Ferdig med pepperkakebakinga nå. Den hjalp hvertfall litt på julestemninga mi. Jeg har faktisk ikke bakt pepperkaker på flere år, så det var koselig å få gjøre det igjen :)

Dagen i dag har vært utrolig slapp. Har egentlig bare gått og ventet på håndballkampen som begynner om en times tid. Jeg spiller håndball selv, og blir utrolig inspirert av å se Norge spille. Håper en dag at jeg kanskje kan bli en god håndballspiller.

Flere som elsker pepperkaker?

bloglovin


Bloggen ble laget: 11.Desember 2011
Kommer senere

Legg meg til som venn
Få flere lesere
Følg bloggen min

Forside
arkiv


Desember 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
Desember 2011

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Design
Diverse
Hverdag
Inspirasjon
like or dislike
Meninger
Sponset
Tips og triks
Trening

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

inspirasjonLauren Conrad


Troian Bellisario


Sasha Pieterse


Lucy Hale


Shay Mitchell


Ashley Benson


Megan Fox


Tone Damli Aaberge


Emma Watson


Rihanna


Sophia Bush


Nathalie Portman


Selena Gomez


Keira Knightley

Norske blogger
bloglovin


hits