Inspirasjon - Hår

Jeg sliter veldig med slitt og skadet hår og det ser ofte flatt og livløst ut. Skulle ha gitt veldig mye for å få hår slik som dette :
Hva synes dere ?

Tips - fett hår

Mange slite med at håret ved hodebunnen blir fort fettete. Dette er et veldig irriterende problem som kan være vanskelig å stoppe. Ting du ikke må gjøre hvis du sliten med fett hår er å ha balsam i hele håret, ta kun balsam nede ved tuppene. En annen ting er å unngå hodebunnsmasasje, dette får talgproduksjonen til å øke, noe som føre til fett hår. Men her kommer det egentlige tipset :Plages du av fett hår, kan det lønne seg å erstatte sjampoen med ren grønnsåpe for en stund. Kjerringrådet gjør det slik at problemer med fett hår forsvinner. Det blir blankt og gjenvinner sin naturlige spenst etter hårvask med grønnsåpe.

Hva synes du om tipset? Prøvd dette før?

Teenager Posts

Hei alle sammen! I dag skulle vi egentlig få vite hva vi kommer opp til i muntlig, men jeg ble desverre ikke valgt. Blir heller valgt i morgen, og fagene som er igjen er matte og RLE, så jeg blir fornøyd uansett!

Har egentlig ikke så mye å blogge om i dag, så tenkte å slenge med noen gode teenage posts. Jeg rett å slett elsker siden og det er masse ting der jeg føler eller gjør!

Kjenner du deg igjen i noen?

Once in a lifetime..

"En historisk skygge legger seg over Norge og store deler av jorda i natt, når Venus legger seg på en direkte linje mellom sola og oss. Begivenheten har vært så sjelden og viktig, at tidligere tiders astronomer risikerte livet for å få se.

Her i Norge kommer Venus først i kontakt med sola rundt fem minutter over midnatt, og bruker nesten sju timer på å snike seg over solskiven. Hele ferden er imidlertid bare synlig fra Nord-Norge, hvor det er midnattssol. Folk lenger sør må pent vente til soloppgang"
- Fra dagbladet

Jeg tenkte at jeg skulle få med meg dette, siden det er noe man bare får se en gang i løpet av livet. Vi fikk i tillegg noen briller på skolen som vi kunne bruke for å se det. Tenkte ikke akkurat å se alt, men kanskje noen minutter.
Skal du se dette ?

Hekling

Da jeg var mindre var jeg veldig opptatt med å hekle. Heklet bare hårband og slike enkle ting. Men for ikke lenge siden søkte jeg på hekling på google å det poppet opp masse inspirasjon! Mange synes at hekling virker litt gammeldags, men egentlig er det utrolig mye kult det går ann å lage! Bare se på disse kule eksemplene :

 

    Hva synes du? Hekler du?

Summertime

Endelig begynner solen og sommeren å vise seg smått i nordnorge! Utrolig deilig med sol og varme dager, og det begynte å bli på tide! Vi er jo tross alt i Juni, burde ikke solen egentlig vise seg hver dag?

I dag på skolen fikk vi vite at skolen min ikke kommer til å gå i streik. Snakk om å være uheldig for alle andre skolene i kommunen vår går i streik. Ble utrolig lei meg når jeg fikk høre det, da slipper jeg vel ikke muntlig eksamen likevel. Typpisk min flaks..

 Er det sol hos dere? Er lærene deres i streik?

4 steder å ha smykkene sine!

Det finnes mange fine smykker, armbånd og øredobber. Ofte blir de gjemt vekk i kjedelige bokser eller smykkeskrin. Hvorfor ikke vise fram smykkesamlingen? Her er 4 tips på hvordan man kan gjøre det!

1. Kjøpe en smykkehenger ;

// auroramohn

2. Kjøpe et smykkestativ :


3. Kjøpe et annet smykkestativ

4. Lage din egen smykkehenger!

// linatufto


Hva synes du om tipsene? Har du noen av disse?

Isadora bronzing powder

Hei alle sammen! Har vært borte store deler av helgen å har rett og slett ikke hatt tid til å blogge! Har vært å spilt fotball, noe som desverre ikke gikk så bra... Når jeg kom hjem hadde mamma overasket meg med et nytt solpudder fra Isadora! Det var på tilbud slik at det fulgte med en kropp/ansikt - børste på kjøpet. Børsten er hvertfall utrolig deilig, men har ikke fått tid til å teste pudderet.


                     
Har du prøvd dette pudderet? Skal jeg ta en anbefaling senere?

Justin Bieber

Okei.. Jeg vet at det har vært mye snakk om Justin Bieber i det siste, siden han har vært i Norge og hatt konsert og slikt. Men det er jo nesten umulig å ikke bli sjarmert av han, se nå bare på disse bildene av han :

 

  


Hva synes dere om han? Er dere lei oppstyret rundt han?

bloglovin


Bloggen ble laget: 11.Desember 2011
Kommer senere

Legg meg til som venn
Få flere lesere
Følg bloggen min

Forside
arkiv


Juni 2012
Mai 2012
Desember 2011

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Design
Diverse
Hverdag
Inspirasjon
Meninger
Tips og triks
Trening

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

inspirasjonLauren Conrad


Troian Bellisario


Sasha Pieterse


Lucy Hale


Shay Mitchell


Ashley Benson


Megan Fox


Tone Damli Aaberge


Emma Watson


Rihanna


Sophia Bush


Nathalie Portman


Selena Gomez


Keira Knightley

Norske blogger
bloglovin

Følg min blogg med bloglovin
hits