Tilbake fra liten pause!

Hei alle sammen! Nå begynner det å bli ei god stund siden sist jeg blogget. Selv om det er sommerferie har jeg hatt det utrolig travelt med forskjellige ting og tang. Jeg går jo på fotball og håndball, og har hatt to ganske store turneringer i det siste! Med fotballen kom vi på 2.plass,  mens på håndball kom vi på 1.plass i skandinavias nest største turnering! Noe jeg vil si er ganske sykt!!!

Jeg skal prøve å blogge regelmessig, men allerede om 1-2 uker skal jeg til Norway cup, så da blir jeg vel borte ei liten stund da også. Men jeg skal vise dere innkjøp og slikt jeg har kjøpt mens jeg har vært på turneringene og også vise mere outfits.

      


Hva har dere gjort i sommer ?

Tilbake igjen

Lenge siden sist! Har hatt det så travelt i det siste, alt har rett og slett bare hvert surr! Først masse eksamener, så hadde jeg en viktig fotballturnering! Vi endte forresten 2. Plass i den, og det er faktisk en ganske stor turnering så vi er veldig fornøyd!

Jeg har også mistet litt av motivasjonen til å blogge.. Håper at de få leserne jeg har kan kommentere litt og komme med noen forslag til hva jeg kan blogge om. Det hadde vært fint!Hva vil du jeg skal blogge om ?:)

bloglovin


Bloggen ble laget: 11.Desember 2011
Kommer senere

Legg meg til som venn
Få flere lesere
Følg bloggen min

Forside
arkiv


August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
Desember 2011

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Design
Diverse
Hverdag
Inspirasjon
Meninger
Sponset
Tips og triks
Trening

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

inspirasjonLauren Conrad


Troian Bellisario


Sasha Pieterse


Lucy Hale


Shay Mitchell


Ashley Benson


Megan Fox


Tone Damli Aaberge


Emma Watson


Rihanna


Sophia Bush


Nathalie Portman


Selena Gomez


Keira Knightley

Norske blogger
bloglovin

Følg min blogg med bloglovin
hits