Converse - like or dislike?

Har sett utrolig mange med like sko i det siste. Disse skoene er da selvfølgelig converse, som er utrolig stilige og populære for tiden. Ville høre hva dere synes om disse skoene. Like or dislike?

5 favoritt youtube brukere

Mange legger ut videoer på youtube der de enten synger sine egne sanger eller gjør covers av andre populære sanger. Noen av dem er faktisk veldig gode å fortjener mer oppmerksomhet. Jeg liker å høre på disse youtube brukerne, og jeg synes til og med noen covers er bedre enn orginalen! Her er de brukerne jeg hører mest på:

1. Christina Grimmie

 

2. Sam Tsui

 

3. Tiffany Alvord

 

4. Maddi Jane

 

5. Megan Nicole

 

Hvem er din favoritt?

Et nytt must?

Det er ikke bare elektronikk og internett som blir mer og mer komplisert, også sminke har begynt å utvikle seg! Maxfactor har nå kommet med en ny spennede nyhet, nemlig en mascara som framhever øyenfargen din! Black Pearl for dype brune øyne, Black Sapphire for intense blå, og Black Ruby for glitrende grønne. Den unike formelen inneholder lysreflekterende partikler og perle-tonede farge pigmenter som reflekterer lyset for å berike øyenfargen din. Det sies også at mascaraen ikke klumper!Jeg har ennå ikke fått kjøpt den, men tenkter å kjøpe den i framtiden!

 

Har du prøvd den? Har du lyst å prøve den?

4 måter å bruke en bandana:

Bandana har vært utrolig hipt å bruke i sommer. Det er et slags skjerf man bruker som hårband og går ann å styles i utrolig mange forskjellige farger og stiler. Nå skal jeg vise dere eksempler på hvordan man kan lage noen kule og enkle hårfrisyrer.

 

1. Sette den opp i en dott

 

2. Ha håret slett

 

3. Gjør som Erika Kvam og flett det langs siden

 

4. Eller gjør som Beyonce og flett fletter på begge sideneBruker du bandana? Hvilken stil likte du best?

Rosebudd - like or dislike?

Miley Cyrus nye hår

I det siste har Miley fått mye oppmerksomhet på grunn at hennes nye sveis. Hun er kjent for både det brune lange håret og det lyse lange håret hun brukte som "hannah montana".  Da hun la ut bildet på nett tok fansen hennes helt av. Det er mange forskjellige meninger rundt hårklippen. Noen synes at hun kledde det og at hun ble mer sexy, mens andre rett og slett ikke likte den.

  

Selv synes jeg at hun skulle beholdt de lange lokkene, men synes også at hun kledde den nye frisyren! Synes også det er utrolig tøft gjort å klippe seg så kort.

 

Hva synes dere om håret?

Viaplay

Viaplay er ei nettside som gjør at du kan se alt fra TV, filmer, sport og mye mer fra viasat4 og TV3 via nettet! Så du kan alså se programmene/filmene på både PC'en, nettbrettet eller smarttelefonen din! Dette gjør at man kan se det hvor man vil. Du får også små fordeler, som for eksempel å se forhåndsvisninger av tv-serier på norsk og andre spesialmatrialer! Viaplay er dessuten reklamefri og med ubegrenset tilgang. Det vil si at du slipper disse "småpausene" mitt i programmet, og at du kan se så mange episoder du vil. Viaplay er heller ikke nedlastninger av filmer, kun streaming.

Hvis du bestiller viaplay kan du velge mellom TV, TV + film eller TV + film + sport pakken. I de to første får du begynne den første måneden din gratis. For bare 199 kr i måneden kan du se alt av tv, film og sport på datamaskinen! Du kan også både spole tilbake og ta pause midt i en direktesending. Grunnen er at viaplay bruker Silverlight Smooth Streaming.
 

Konklusjon:
Viaplay er rett og slett genialt for de som følger med på tvserier og liker å se på filmer. Hvis du har viaplay trenger du heller ikke å sitte hjemme i sofaen å følge med. Du kan gjøre det overalt! I bilen, på bussen, hos en venn, rett og slett overalt!Du kan besøke viaplay HER.

 

Hva synes dere om viaplay?

..

bloglovin


Bloggen ble laget: 11.Desember 2011
Kommer senere

Legg meg til som venn
Få flere lesere
Følg bloggen min

Forside
arkiv


September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
Desember 2011

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Design
Diverse
Hverdag
Inspirasjon
Meninger
Sponset
Tips og triks
Trening

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

inspirasjonLauren Conrad


Troian Bellisario


Sasha Pieterse


Lucy Hale


Shay Mitchell


Ashley Benson


Megan Fox


Tone Damli Aaberge


Emma Watson


Rihanna


Sophia Bush


Nathalie Portman


Selena Gomez


Keira Knightley

Norske blogger
bloglovin

Følg min blogg med bloglovin
hits