Like or dislike - personlig almanakk

Sorry for utrolig dårlig blogging i det siste! Kjente bare at det var deilig å ta en liten pause fra alt. Men nå er jeg tilbake for fullt igjen! Nå vil jeg høre hva du sier om denne populære lille tingen. Nemlig den mye omtalte personlige almanakken! Selv synes jeg at den er helt fantastisk. Har enda ikke kjøpt min egen men jeg synes både ideen og designet er helt nydelig. Så i den nærmeste framtid skal jeg ta å kjøpe meg en slik! Hva synes du om disse? Like or dislike?

 3 søte filmer!

Noen filmer er bare så fine å se på. Når man ser dem blir man rett og slett så rørt og sjalu over at man ikke er hovedpersonen i filmen. Nå skal jeg viser dere eksempler på filmer jeg synes er supersøte !


1. Dear John


2. The notebook
3. The last songHar du sett disse? Hvilken er din favoritt?

Stil - Denim

   
Hva synes du? Hvilket outfit likte du best?

5 apps alle jenter burde ha!

Som alle vet er det mulig å laste ned forskjellige apper på telefonene. Det er utrolig mye forskjellig å velge i mellom og noen er mer nyttig en andre. Her har jeg tatt ut 5 eksempler på gode apper jeg har på iPhonen min :

 

1. Instagram. En herlig side der du kan legge ut bilder2. Period tracker. Viser deg når du får perioden, denne er altså helt genial!3. Bikbok. For alle bikbokfans som er ute etter tilbud


4. We heart it. Inspirerende bilder av alt og ingenting!5. Easy abs free. Viser forskjellige treningsformer 

Har du noen av disse appene? Hvilken er din favoritt app?

Mulberry Alexa - like or dislike?

Har lenge gått å siklet etter denne fantastiske vesken. I mine øyne ser den absolutt helt perfekt ut. Jeg liker den aller best i brun, men svart ser heller ikke så verst ut. Desverre har jeg ikke råd til å kjøpe en slikt dyr veske, så får enten vente mens jeg sparer opp, eller finne en billigere modell. Hva synes dere om denne vesken - like or dislike?

 

Lite tips mot kviser!

Du vet de kvisene som er røde og veldig vonde å ta på? De skal du være veldig forsiktig med å klemme på for de kan føre til arr! Det er en slags betennelse som sitter dypt i huden. Det finnes ingen triks som kan få de til å forsvinne på 1-2-3, men dette trikse skal få de til å gå bort fortere!

Trikset er så enkelt som å fryse litt vann slik at du får isbiter. Disse isbitene skal du holde inntil huden der kvisen er for å kjøle den ned. Gjør dette i 5 minutter. Hvis du synes det blir for kaldt, pakk isbiten inn i et lommetørkle. Dette kan du gjente så mange ganger du vil om dagen.Hva synes du om tipset? Er du plaget med kviser?

Hva har du i vesken?

Veske er svært praktisk å ha når man er ute på byen. Man kan bevare mange smarte og nødvendige ting i den som man kan kommme til å få bruk for senere. Her er da det jeg pleier å ha gjemt i vesken min:

 

1. Mobilen min! Det aller viktigste for meg. Mobilen er noe jeg bruker nesten hele tiden og jeg føler meg rett og slett "naken" uten den.

 

2. Lommeboken min. Er også selvfølgelig et must!

 

3. Eos. I tilfelle tørre lepper!

 

4. Lipsyl. Er alltid grei å ha med seg

 

5.Høretelefoner. Slik at jeg kan høre på musikk mens jeg tar bussen!

 

6. Solbriller. Noe jeg bruker å ha med meg på sommeren. Pleier alltid å få så vondt i hode hvis jeg er for lenge ute i solen.Hva pleier du å ha i vesken din?

Stil - SWAG

Den siste tiden har det vært veldig inn med enn "swag" stil. Det vil si en slags kul og tøff stil. Jeg har hentet noen bilder fra weheart it av outfits jeg mener har litt swag.

     
Hva synes du om den type stil? Hvilket outfit likte du best?

say goodbye to august, and..Hva skal dere gjøre i september?

bloglovin


Bloggen ble laget: 11.Desember 2011
Kommer senere

Legg meg til som venn
Få flere lesere
Følg bloggen min

Forside
arkiv


September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
Desember 2011

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Design
Diverse
Hverdag
Inspirasjon
like or dislike
Meninger
Sponset
Tips og triks
Trening

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

inspirasjonLauren Conrad


Troian Bellisario


Sasha Pieterse


Lucy Hale


Shay Mitchell


Ashley Benson


Megan Fox


Tone Damli Aaberge


Emma Watson


Rihanna


Sophia Bush


Nathalie Portman


Selena Gomez


Keira Knightley

Norske blogger
bloglovin

Følg min blogg med bloglovin
hits