Hjemmelaget ansiktsmaske!

Banana er en naturlig fuktighetskrem som hjelper huden gjenoppbygge sin egen fuktighet nivå. En enkel, billig og ganske populær ansiktsmaske er å rett og slett mose en banan! Det er en veldig næringsrik maske som er bra for huden!

Det du trenger:
Banan
Klut
Varmt vann
(olje)
(fuktighetskrem)

Slik gjør du:
Mos en banan veldig godt slik som på bildet under. Du kan også ha litt olje av noe slag sammen med røren, med det er ikke nødvendig. Gni masken i ansiktet og slapp av i 15-20 minutter, da vil maske være litt brunaktig. Da vasker du masken av med varmt vann og gjerne en klut. Påfør litt fuktighetskrem og du er ferdig!
Hva synes du om tipset? Prøvd det før?

Vil ha!

Moroccanoil virker som et helt fantastisk produkt! Det er faktisk en ting jeg glemte å ønske meg til jul i år, og jeg ville gjerne sitte med en slik flaske i hånda nå! Får heller se om jeg kjøper en slik til meg selv.
Flere som vil ha produkter fra Maroccanoil? Har du prøvd det?

Inspirasjon - Snow
Hva synes du om bildene? Savner du snøen?

Ting som skjer i julen

Man vet at det er jul når:


Gatene er pyntet med nydelig lys!Pepperkakehuset står klar til å knuses!Juletreet er pyntet med glitter og lys


Våkner opp med en strømpe full av godteri!


Ser den samme julefilmen som man så året før!Kjenner lukten og smaken av julemat!Er klar til å kaste seg over gavene med navnet sitt på!


Noen som er enig? God jul til dere alle!

Hvilken kjole?Hvilken likte du best? Husk spørsmålsrunden!

Liten spørsmålsrunde!

Hei alle sammen! Tenkte å kanskje ha en liten spørsmålsrunde nå, siden bloggen er ganske ny slik at dere kan spørre om ting dere lurer på angående den eller meg. Håper det kommer en del spørsmål inn, slik at jeg kanskje kan ha det flere ganger :) Avsluttes 25.Desember

Noe du lurer på?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Også har jeg blitt vurdert for første gang >HER< . Tusen takk ! Også vil jeg takke dere, siden dere er så flinke å kommentere innleggene mine! :)

Christmas food
Dette er utrolig inspirerende å se på! De får det til å se så enkelt ut, men som jeg og mange andre vet er det ikke det. Det er hvertfall utrolig stilig!

Hva synes du? Hvilket bilde likte du best?

Elf - Eyes lips face

E.L.F (eyes lips face) er et sminkemerke som blir brukt rundt om i verden. Det som er så spesielt med e.l.f er at produktene er kjempebillige! Det koster rundt 15 kroner for sminke! Merket har også god sminke, altså ikke noe juks. Desuten er det flere kjendiser som bruker produktene


Dette er da produktene mine!Tenkte kanskje å anbefale noen av produktene hvis noen av dere lesere vil det. Men da må dere bare si ifra! :)

Har du prøvd elf sminke? Hva synes du?

Black Swan

God morgen alle sammen! I dag er jeg også så heldig å ha juleferie så jeg tenkte kanskje å se en film nå. Tenkte da å kanskje få se Black Swan. Har hørt mange tanker og meninger rundt filmen, så er forstsatt litt usikker på om jeg skal se den nå.

Selv tror jeg at filmen skal være veldig bra. Natalie Portman er en av favorittskuespillere så hovedrollen tror jeg holder godt nivå. Men handlingen er jeg veldig spent på. Mange sier at filmen er helt syk, mens andre sier at de ikke skjønte noen ting.

Hva synes du om filmen? Har du sett/tenkt å se filmen?

Du er den du er

"Selvfølelse eller selvaktelse, selvbevissthet, er å akseptere seg selv som den en er, og være bevisst sin egen verdi" -Wikipedia

Mange jenter i tenårene sliter mye med selvfølelsen sin. Det kan være om hvordan man ser ut, trener, jobber eller presterer. Konsekvensene kan være alvorlige, og det er viktig å lære seg å se det positive i ting.


Neste gang du ser deg i speilet si: " Så bra jeg ser ut idag!" eller "Jeg er unik!". Det er en måte å trene selvfølelsen opp på.

Jeg har også slitt mye med selvfølelsen min. Tanken på at jeg var stygg, ikke god nok i idrett og ikke fikk best karakterer i klassen. Men hva så? Alle kan ikke være modeller, idrettstjerner eller få 6 etter hver eneste prøve! Jeg har gradvis lært meg å se de gode tingene jeg gjør! Jeg er pen nok, god nok i idrett og får gode nok karakterer. Man kan bare gjøre det beste man kan, og det er godt nok!


Husk; Du er perfekt på din egen måte!


Hva synes du? Har du dårlig selvfølelse?

Tips for å få ren hud!

Nå skal jeg komme med et smart og kanskje litt rart tips! Det går ut på å rense aniktet slik at det blir rent og mykt, uten at det trenger å være så dyrt. Det er dessuten veldig bra for tørr hud!

Det du trenger er:
Havregryn
Vann
(fuktighetskrem)

Det du begynner med er å ta hånda full av havregyn. Deretter skrur på på vannkranen, slik at vannet blir lunkent. Lukk hånda med havregrynet til en knyttneve mens du våter havregrynet inni, da faller ikke så mye ut. Så begynner du å smøre og massere havregrynet(med litt vann) rundt i ansiktet ditt(det kan være lurt å ha håret i en hestehale, for det kan fort bli grisete). La den være på i 5-10 min, da er det tid for å skylle det ut med kaldt vann. Etter du har fått alt bort kan det være lurt å smøre seg inn i en fuktighetskrem.

Et enkelt tips, som nesten er gratis!


Hva synes du om tipset? Prøvd det før ?

Innkjøp - Muffin smykkeskrin


Fant denne på kremmerhuset i dag. Har ønsket meg en slik ganske lenge også var de på tilbud i dag! Så da bestemte jeg meg for å kjøpe den, slik at jeg kan ha smykker og øredobber i den! Utrolig søt å se på!
Hva synes du ?

Mobilblogg: På kafé

Livet er herlig! En skoledag igjen, ferdig med julegavene, 6 på framlegget og en super tacobaguette!!

Er det noen som er enig? Hva synes dere om tacobaguetter?

Inspirasjon - Music
Andre opplevd det samme ?

Anbefaling - Lip balm

Tenkte da å ta en liten anbefaling av to lip balmer fra Agatha Ruiz de la prada. Det er disse lip balmene jeg bruker mest nå for tiden når det er kaldt ute, siden de holder leppene myke. Under kan du lese mer om produktet :Som du ser har de utrolig fint og behagelig design som passer innholdet bra. Boksens knalle farge gir garantert oppmerksomhet. Leppomaden har en utrolig sterk lukt/smak som kanskje er litt ubahagelig i begynnelsen. Men etterhvert vender du deg til den såpeaktige duften. Den holder også leppene myke og deilige.


Papaya - Et utrolig søtt oransje og blå boks med papaya!


Fruta de la pasión - Herlig blå og oransje boks med pasjonsfrukt !

Dette er blandt favoritt leppomodane mine og du finner de på blandt annet Cubus, til sånn ca 50 kr. Anbefales !

Har du prøvd lip balmene før? Din favoritt lip balm ?

Pepperkakebaking

Ferdig med pepperkakebakinga nå. Den hjalp hvertfall litt på julestemninga mi. Jeg har faktisk ikke bakt pepperkaker på flere år, så det var koselig å få gjøre det igjen :)

Dagen i dag har vært utrolig slapp. Har egentlig bare gått og ventet på håndballkampen som begynner om en times tid. Jeg spiller håndball selv, og blir utrolig inspirert av å se Norge spille. Håper en dag at jeg kanskje kan bli en god håndballspiller.

Flere som elsker pepperkaker?

4 Advent

Om dere ikke har fått det med dere, så er det 4 advent i dag. Jeg synes at tiden bare flyr av gårde og føler meg nesten hjelpesløs siden jeg ikke kan stoppe tiden. Jeg er ikke klar for jul ennå, eier ikke et snev av julefølelse. Ikke tro at jeg ikke har lett etter julefølelsen, for det har jeg. Men heldigvis har jeg 6 dager igjen for å finne den :)Jeg vil også spørre om noen vil følge bloggen min? Det hadde jeg virkelig satt pris på! Bare trykk på den knappen under. Og hvis du vil at jeg skal følge deg tilbake kommenter under :-)

bloglovin


Følger du bloggen min? Har du julestemning?

My love

I'm freakin' love my iPhone
Weheartit

Andre som bruker Iphone ?

Hug


Happiness

Designet begynner sakte men sikkert å komme seg. Er en stund siden jeg har blogget, kommer ikke til å blogge de dagene jeg har det travelt eller mangler inspirasjon. Også lurer jeg på en liten ting;  Hva liker dere å lese om i en blogg?

Ellers så har vi fått tilbake alle tentamene våre og har så og si juleferie. Herlig!

 

Mobilblogg: lykken er

...brownies!

Ny blogg :)

Hei alle sammen! Nå har jeg nettopp oppretten en ny blogg. Jeg har hatt en blogg før og har valgt nå å forsette med en ny blogg. Håper så mange som mulig vil følge med bloggen min. Akkurat nå tenkte jeg at jeg skulle begynne å lage nytt design, så det blir spennende å se hvordan det blir. Kom gjerne med forslag ! :)

 

-iloveeeit

Velkommen til min blogg!

Følg min blogg med bloglovin

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 

bloglovin


Bloggen ble laget: 11.Desember 2011
Kommer senere

Legg meg til som venn
Få flere lesere
Følg bloggen min

Forside
arkiv


Mai 2012
Desember 2011

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Design
Diverse
Hverdag
Inspirasjon
Meninger
Tips og triks
Trening

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

inspirasjonLauren Conrad


Troian Bellisario


Sasha Pieterse


Lucy Hale


Shay Mitchell


Ashley Benson


Megan Fox


Tone Damli Aaberge


Emma Watson


Rihanna


Sophia Bush


Nathalie Portman


Selena Gomez


Keira Knightley

Norske blogger
bloglovin

Følg min blogg med bloglovin
hits