3 søte filmer!

Noen filmer er bare så fine å se på. Når man ser dem blir man rett og slett så rørt og sjalu over at man ikke er hovedpersonen i filmen. Nå skal jeg viser dere eksempler på filmer jeg synes er supersøte !


1. Dear John


2. The notebook
3. The last songHar du sett disse? Hvilken er din favoritt?

Miley Cyrus nye hår

I det siste har Miley fått mye oppmerksomhet på grunn at hennes nye sveis. Hun er kjent for både det brune lange håret og det lyse lange håret hun brukte som "hannah montana".  Da hun la ut bildet på nett tok fansen hennes helt av. Det er mange forskjellige meninger rundt hårklippen. Noen synes at hun kledde det og at hun ble mer sexy, mens andre rett og slett ikke likte den.

  

Selv synes jeg at hun skulle beholdt de lange lokkene, men synes også at hun kledde den nye frisyren! Synes også det er utrolig tøft gjort å klippe seg så kort.

 

Hva synes dere om håret?

Matt Lanter..

må jo være den kjekkeste i verden!!! :) Det er forresten Liam fra Beverly Hills 90210.Hva synes dere om han?

Du er den du er

"Selvfølelse eller selvaktelse, selvbevissthet, er å akseptere seg selv som den en er, og være bevisst sin egen verdi" -Wikipedia

Mange jenter i tenårene sliter mye med selvfølelsen sin. Det kan være om hvordan man ser ut, trener, jobber eller presterer. Konsekvensene kan være alvorlige, og det er viktig å lære seg å se det positive i ting.


Neste gang du ser deg i speilet si: " Så bra jeg ser ut idag!" eller "Jeg er unik!". Det er en måte å trene selvfølelsen opp på.

Jeg har også slitt mye med selvfølelsen min. Tanken på at jeg var stygg, ikke god nok i idrett og ikke fikk best karakterer i klassen. Men hva så? Alle kan ikke være modeller, idrettstjerner eller få 6 etter hver eneste prøve! Jeg har gradvis lært meg å se de gode tingene jeg gjør! Jeg er pen nok, god nok i idrett og får gode nok karakterer. Man kan bare gjøre det beste man kan, og det er godt nok!


Husk; Du er perfekt på din egen måte!


Hva synes du? Har du dårlig selvfølelse?

bloglovin


Bloggen ble laget: 11.Desember 2011
Kommer senere

Legg meg til som venn
Få flere lesere
Følg bloggen min

Forside
arkiv


September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
Desember 2011

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Design
Diverse
Hverdag
Inspirasjon
like or dislike
Meninger
Sponset
Tips og triks
Trening

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

inspirasjonLauren Conrad


Troian Bellisario


Sasha Pieterse


Lucy Hale


Shay Mitchell


Ashley Benson


Megan Fox


Tone Damli Aaberge


Emma Watson


Rihanna


Sophia Bush


Nathalie Portman


Selena Gomez


Keira Knightley

Norske blogger
bloglovin


hits