Et nytt must?

Det er ikke bare elektronikk og internett som blir mer og mer komplisert, også sminke har begynt å utvikle seg! Maxfactor har nå kommet med en ny spennede nyhet, nemlig en mascara som framhever øyenfargen din! Black Pearl for dype brune øyne, Black Sapphire for intense blå, og Black Ruby for glitrende grønne. Den unike formelen inneholder lysreflekterende partikler og perle-tonede farge pigmenter som reflekterer lyset for å berike øyenfargen din. Det sies også at mascaraen ikke klumper!Jeg har ennå ikke fått kjøpt den, men tenkter å kjøpe den i framtiden!

 

Har du prøvd den? Har du lyst å prøve den?

4 måter å bruke en bandana:

Bandana har vært utrolig hipt å bruke i sommer. Det er et slags skjerf man bruker som hårband og går ann å styles i utrolig mange forskjellige farger og stiler. Nå skal jeg vise dere eksempler på hvordan man kan lage noen kule og enkle hårfrisyrer.

 

1. Sette den opp i en dott

 

2. Ha håret slett

 

3. Gjør som Erika Kvam og flett det langs siden

 

4. Eller gjør som Beyonce og flett fletter på begge sideneBruker du bandana? Hvilken stil likte du best?

Tips - fett hår

Mange slite med at håret ved hodebunnen blir fort fettete. Dette er et veldig irriterende problem som kan være vanskelig å stoppe. Ting du ikke må gjøre hvis du sliten med fett hår er å ha balsam i hele håret, ta kun balsam nede ved tuppene. En annen ting er å unngå hodebunnsmasasje, dette får talgproduksjonen til å øke, noe som føre til fett hår. Men her kommer det egentlige tipset :Plages du av fett hår, kan det lønne seg å erstatte sjampoen med ren grønnsåpe for en stund. Kjerringrådet gjør det slik at problemer med fett hår forsvinner. Det blir blankt og gjenvinner sin naturlige spenst etter hårvask med grønnsåpe.

Hva synes du om tipset? Prøvd dette før?

Dagens tips!

Istedet for å dra å kjøpe en ansiktismaske er det mulig å lage sin helt egne blanding! Ingrediensene er også ting du kan finne hjemme. I dette tipset kan du velge mellom å bruke egg, honning eller oliven olje. Behandlinger gir håret styrke og glans, mens det samtidig blir mykt og deilig når du kommer ut av dusjen! Bare prøv selv!Hva synes du om tipset? Prøv det før?

Hårtips

Drømmer du om langt, vakkert og sunt hår? Sliter du med slitte og flisete tupper? Det finnes kanskje en forklaring på hvorfor håret ditt blir så slitt og med noen enkle tips kan du få sunt og fint hår igjen.

  • Ikke vask håret ofte. Vask heller håret annenhver dag med en mild sjampo tilpasset ditt hår og hodebunn, og bruke heller en tørrsjampo den dagen du ikke vasker det.
  • Unngå varme dusjer, det varme vannet vil tørke ut håret ditt og fade fargen din. Lunkent vann er best.
  • Kur håret minst én gang i uka eller etter behov. Velg en hårkur som er rik på fuktighet.
  • Ikke bruk børsten på vått hår, men gre heller gjennom håret med fingrene. Først når håret er 70-80 prosent tørt kan du bruke børsten.
  • Husk å alltid bruke varmebeskyttelse før du varmebehandler håret.

     

Bruker du å følge disse rådene? Hva synes du om tipsene?

Tips - Få hvitere tenner

Mange drømmer om et hvit smil. Det finnes mange forskjellige måter å oppnå dette, tennene kan både pusses hvite eller man kan bruke tannblekning.  Men nå skal jeg komme med et enkelt tips, og du trenger bare en ingrediens - nemlig jordbær!


Det nydelige bæret kan være fantastisk på mange måter. Ikke bare har den en søt smak av sommer, men når du skal bleke tennene kan jordbæra være et alternativ. Jordbær inneholder eplesyre som hvitner tennene naturlig ved å fjerne flekker på tennenes. Det eneste du trenger å gjøre er å gni litt jordbær på tennene! Et annet alternativ er å ha litt bakepulver sammen med jordbæra, men det er ikke nødvendig. Deretter kan det være lurt å pusse tennene med vanlig tannkrem for å unngå skader på tennene. Dette er noe som ikke skal gjøres for ofte, men en gang i bandt, hvis ikke kan det skade emaljen tennene.Har du prøvd ut dette før? Liker du jordbær?

Hjemmelaget ansiktsmaske!

Banana er en naturlig fuktighetskrem som hjelper huden gjenoppbygge sin egen fuktighet nivå. En enkel, billig og ganske populær ansiktsmaske er å rett og slett mose en banan! Det er en veldig næringsrik maske som er bra for huden!

Det du trenger:
Banan
Klut
Varmt vann
(olje)
(fuktighetskrem)

Slik gjør du:
Mos en banan veldig godt slik som på bildet under. Du kan også ha litt olje av noe slag sammen med røren, med det er ikke nødvendig. Gni masken i ansiktet og slapp av i 15-20 minutter, da vil maske være litt brunaktig. Da vasker du masken av med varmt vann og gjerne en klut. Påfør litt fuktighetskrem og du er ferdig!
Hva synes du om tipset? Prøvd det før?

Tips for å få ren hud!

Nå skal jeg komme med et smart og kanskje litt rart tips! Det går ut på å rense aniktet slik at det blir rent og mykt, uten at det trenger å være så dyrt. Det er dessuten veldig bra for tørr hud!

Det du trenger er:
Havregryn
Vann
(fuktighetskrem)

Det du begynner med er å ta hånda full av havregyn. Deretter skrur på på vannkranen, slik at vannet blir lunkent. Lukk hånda med havregrynet til en knyttneve mens du våter havregrynet inni, da faller ikke så mye ut. Så begynner du å smøre og massere havregrynet(med litt vann) rundt i ansiktet ditt(det kan være lurt å ha håret i en hestehale, for det kan fort bli grisete). La den være på i 5-10 min, da er det tid for å skylle det ut med kaldt vann. Etter du har fått alt bort kan det være lurt å smøre seg inn i en fuktighetskrem.

Et enkelt tips, som nesten er gratis!


Hva synes du om tipset? Prøvd det før ?

bloglovin


Bloggen ble laget: 11.Desember 2011
Kommer senere

Legg meg til som venn
Få flere lesere
Følg bloggen min

Forside
arkiv


August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
Desember 2011

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Design
Diverse
Hverdag
Inspirasjon
Meninger
Sponset
Tips og triks
Trening

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

inspirasjonLauren Conrad


Troian Bellisario


Sasha Pieterse


Lucy Hale


Shay Mitchell


Ashley Benson


Megan Fox


Tone Damli Aaberge


Emma Watson


Rihanna


Sophia Bush


Nathalie Portman


Selena Gomez


Keira Knightley

Norske blogger
bloglovin


hits